Solucions en gravat làser


JM Gravadors som un taller de gravats amb més de 30 anys d'experiència. Disposem de  tecnologia làser d'última generació per donar als nostres clients un bon servei  i qualitat de gravats en infinitat de materials, en el sector de la industria, el gravat publicitari, el gravat de joieria , la retolació, la senyalització i altres. 
Així com el fresat en Cad Cam i el clàssic gravat a diamant de joieria.
Per a marcatges en colors en el camp publicitari o de personalització disposem d'impresora Digital UVI que ens permet altres solucions.
Tenim àmplia experiència en la creació de petits originals per joieria , així com pins, clauers etc, creats amb la combinació de las diferents tecnologies de les que disposem en el nostre taller.

Ressaltats

Gravat làser sobre qualsevol tipus de material. Personalització de peces úniques. Escull el millor procés i material pels teus projectes, t’assessorarem de les millors opcions. Adaptació y creació d'arxius per gravar. Rapidesa. Servei d'urgència.

Solucions per a particulars

Fem tot tipus de serveis integral per particulars, pots portar-nos una sola unitat sense problema.


Màquines d'última generació

Treballem amb maquinària d'última tecnologia i amb les marques de referència més representatives del sector.

Solucions per a la indústria

Serveis dirigits per a professionals amb preu competitius, d’alta qualitat i on l’atendrem de forma personalitzada. Un servei professional per a professionals.


Formulari de ContacteLa millor solució professional

EXPLICA'NS QUÈ NECESSITES

La teva petició serà resposta el més aviat possible

Alguns dels nostres treballs

Missatge enviat!